Moderne trapper

Moderne trapper passer i minimalistiske og funkisinspirerte rom.
Rekkverk i stål og glass gir et eksklusivt og særpreget uttrykk. Trappene er spesialtilpasset og vi hjelper deg fra idearbeid til ferdig montert trapp. Alle våre trapper freses i CNC og leveres etter mål. Trappene leveres i de fleste treslag som eik, ask, bjørk, furu, kirsebær, valnøtt, med flere alternative rekkverk. Overflatebehandling i beis, maling eller oljet. Vi kan også tilpasses gulvet om du ønsker det.

Få inspirasjon!
Klikk på bildene ovenfor for å se det i stor versjon.

Få inspirasjon!
Klikk på bildene ovenfor for å se det i stor versjon.

Klassiske trapper

Klassiske trapper går aldri av moten. Det er viktig å tenke på helheten og stilarten i eldre boliger når du skal ha ny trapp. Hos oss kan du velge trapper med dreide spiler og flotte meglere. Svingstykke i vangene og første trinn som blokktrinn. I klassiske trapper er rekkverket og vangen elementer som gir deg en særpreget og unik trapp, gjerne med trekk fra Empirestilen. Trappene freses i CNC og leveres i de fleste treslag som Eik, Ask, Bjørk, Furu, Kirsebær, Valnøtt, Merbau og forskjellige typer overflatebehandlinger. Dette er staslige og detaljrike trapper som blir et flott møbel i gangen.

Furu trapper

Furu trapper er en standard trapp med et enkel design som passer inn i de flest hus og hytter. Furu er ofte et rimelig alternativ som både er praktisk og brukervennlig. Trappene freses i CNC og blir spesialtilpasset. I furu trapper du kan velge mellom ulike design og overflatebehandling. De fleste velger beiset eller oljet furu, men vi leverer også ubehandlet og malte furutrapper.

Få inspirasjon!
Klikk på bildene ovenfor for å se det i stor versjon.

Rekkverk til trapper

Rekkverket er en viktig del av trappen, både for sikkerhet og for utseende. Designet og formen på rekkverket bør passe sammen ved valg av trapp, treslag og overflatebehandling. Meglere, eller trappekonger som noen kaller det, leveres i en rekke varianter. Vanligvis velger man mellom en dreid megler til dreide spiler, og en rett til rette spiler. Kombinasjonen megler/håndløp skal også harmonere. Til dreide meglere anbefaler vi handløp med profilerte gripespor. Men dette er smak og behag – valget er ditt. Både meglere og håndløp leveres i en rekke tresorter.

Ønsker du råd og veileding er det bare å ta kontakt.

Vil du lese mer om trapper?

Trappemanualen er en samling med forskriftskrav, anbefalinger og gjengivelser fra standarder. Ved å følge trappemanualen vil alle aktører fra prosjekterende, til utførende bidra til at trappen blir optimal for deg som kunde. Les trappemanualen >>

Les også vår artikkel om «Ting du må tenke på når du skal velge trapp»  >>

Du kan også lese om hvordan vi jobber fra idé til en ferdig trapp  >>

Norske Trevarer