Erøyvik Trevare as - moderne trapper

Gode løsninger gjennom godt håndverk

Erøyvik Trevare as er en tradisjonsrik og moderne familiebedrift som ble etablert i 1945. Den gang produserte vi båter, i tillegg til trapper og vinduer.

I 1998 gjorde vi noen gode og fornuftige valg i forbindelse med generasjonskifte. Vi investerte i nye produksjonslokaler, kjøpte oss toppmoderne maskiner og spesialisere oss på skreddersydde løsninger av trapper, vinduer og dører.

Moderne produksjon
En moderne maskinpark gir oss en fleksibel og effektiv produksjon med stor nøyaktighet. Trappene blir tegnet i et trappetegningsprogram og frest i en CNC maskin. (CNC er en datastyrt fres). Dører og vinduer blir også frest i CNC. Dette gir stor nøyaktighet og god kontroll.

Fagkompetanse gir gode produkter
Vår lange og bevisste satsing på kvalitet og brukervennlighet har gjort oss til en viktig medspiller for våre kunder. Vi gir en helhetlig vurdering av trapper og trappeløsninger, dører og vinduer både når det gjelder individuell tilpasning, form, farge og dekor.

Produksjonslokalene ligger idyllisk til ved fjorden i Erfjord, Suldal Kommune.

Erøyvik Trevare - Torleif Erfjord

Vår fagkompetanse er solid og bygger på flere generasjoners kunnskap. Som totalleverandører leverer vi alt fra idè til ferdig monterte produkter.

Erøyvik Trevare - Sveinung Erfjord

Om det er en enkel og rimelig løsning eller en dyr og påkostet trapp, så leverer vi kvalitet i alle ledd og er opptatt av at du skal bli fornøyd.

Erøyvik Trevare - Edgar

En moderne maskinpark gir oss en fleksibel og effektiv produksjon med stor nøyaktighet. Det gjør at vi kan gjenskape alle typer lister, vinduer og dører.