Erøyvik Trevare as - dør

Skreddersydde dører som passer

Skal du ha ny dør, reparere den gamle eller en ekstra innvendig dør, terrassedør eller skyvedør ?

Vi gjenskaper dører med gamle profiler og listverk etter gammel tradisjon. Hos oss finner du et stort utvalg i profiler, lister og pynteklosser. En flott dør er med på å gi et godt første inntrykk og skal ivareta sikkerheten, slik at uønsket besøk unngås.

Våre dører produseres som ramtre dører og du kan velge mellom flere fyllingsalternativ. Panel, laminert heltre eller vannfast MDF, som profileres etter ditt ønske.

Dørene leveres i alle treslag, vanligvis furu. Alle hengsler og beslag er fra anerkjente fabrikat. I tillegg til standard impregnering så overflatebehandler vi dørene etter ditt ønske med maling eller beis.

Vi er også underleverandør av de fleste dører og kan derfor være din totalleverandør.

Få inspirasjon!
Klikk på bildene ovenfor for å se det i stor versjon.

Restaurering av dører
Har du et gammelt hus du skal pusse opp eller restaurere og det trengs nye dører, så er det en jobb for oss. Siden 1945 har vi bygget opp en allsidig kunnskap som gjør oss i stand til å utføre ulike restaurerings-oppdrag. Vår kunnskap gjør at vi kan lage et nytt produkt etter gamle håndverksteknikker og i samsvar med gamle tradisjoner.

Lister til dører
Det finnes en rekke ulike profiler til lister.  Vi har mange forskjellige profiler, noen mer vanlig og andre som er spesielle.  Vi freser og lager de lister om du ønsker. Har du en gamle list som du ønsker å bruke kan vi gjenskape denne.

En list er med på å skape det totale inntrykket av en dør.